LAYANAN kita

24 jam, tansah kene kanggo sampeyan

  • pameran ngadeg Basketball

BABAGAN AWAKE DHEWE

SHENZHEN LDK INDUSTRIAL CO., LTD. iki diadegaké ing kutha ayu, Shenzhen, near HK, lan duwe 30,000 meter pabrik kang dumunung ing pesisir Segara Bohai. Pabrik iki diadegaké ing taun 1981 lan wis specialized ing desain, R & D, produksi, dodolan lan layanan saka peralatan olahraga kanggo 38 years.It iku salah siji saka manufaktur profesional apa olahraga industri peralatan ...

  • 39 YEARS
    Wiwit THE taun OF 1981
  • 60+ Ngèkspor Negara
    Luwih saka 60 negara
  • 50,000 meter
    PABRIK BUILDING
  • 300.000.000 USD
    Lowongan revenue IN 2019

Pameran kita

Rawuh pameran liyane kanggo nambah dhéwé.

News Center

Kabar monjo bab LDK kita!

Alesan Utama Kanggo Tuku Hoop Basket Portable

The Main Reason To Buy A Portable Basketb...

The main reason why portable basketball stands are so popular is that they provide much convenience, flexibility when playing basketball. Portable...
LDK Kita Ngatur macem-macem Gaya Mutiara Gimnastik

Our LDK Customize Various Styles Of Gymna...

Gymnastics mat is an indispensable equipment for practicing gymnastics, aerobics, and jumping in sports. The gym mat should be non-toxic, tasteles...
AAP ngetokake pandhuan kanggo mesthekake bocah-bocah ngleksanani kanthi aman sajrone COVID-19

AAP issues guidance to ensure children ex...

As the number of COVID-19 cases continues to increase and the debate about returning to school continues to intensify, another question remains: Wh...
Cara instalasi saka lapangan basket tetep ngisor?

Installation method of underground fixed ...

The inground fixed basketball hoop is a kind of basketball hoop widely used outdoors. It is to bury a part of the basketball hoop in the ground to ...
Topeng Wajah Efektif Anu Penting Diperlukan ing Urip Saben dinane!

The Effective KN95 Face Masks Are Needed ...

First, you need to “wash your hands at least often” with soap for at least 20 seconds,Second, when you are away from home, you should &...