ladenan urang

24 jam, salawasna dieu pikeun anjeun

  • paméran stand baskét

TENTANG KAMI

SHENZHEN LDK Industrial CO., LTD. diadegkeun di kota geulis, Shenzhen, deukeut HK, sarta diaku di 30.000 méter pasagi pabrik nu lokasina di basisir Laut Bohai. Pabrik didirikan dina 1981 sarta geus husus dina rarancang, R & D, produksi, jualan na jasa pakakas olahraga pikeun 38 years.It mangrupakeun salah sahiji pabrik profésional pangheulana ngalakukeun olahraga industri alat ...

  • 39 taun
    Ti taun 1981
  • 60+ Exporting Nagara
    Leuwih ti 60 Nagara
  • 50.000 méter pasagi
    pabrik wangunan
  • 300.000.000 USD
    Jualan sharing IN 2019

Pameran kami

Hadir paméran leuwih pikeun ngaronjatkeun diri urang sorangan.

News Center

Warta hottest ngeunaan LDK kami!

Alesan Utama Pikeun Mésér Hoop Baskét Portabel

The Main Reason To Buy A Portable Basketb...

The main reason why portable basketball stands are so popular is that they provide much convenience, flexibility when playing basketball. Portable...
LDK Urang Ngaroikeun Rupa-rupa Gaya Of Gimnastik Mats

Our LDK Customize Various Styles Of Gymna...

Gymnastics mat is an indispensable equipment for practicing gymnastics, aerobics, and jumping in sports. The gym mat should be non-toxic, tasteles...
AAP ngaluarkeun pituduh pikeun mastikeun anak latihan aman salami COVID-19

AAP issues guidance to ensure children ex...

As the number of COVID-19 cases continues to increase and the debate about returning to school continues to intensify, another question remains: Wh...
Metoda instalasi tina baskét tetep dina jero taneuh?

Installation method of underground fixed ...

The inground fixed basketball hoop is a kind of basketball hoop widely used outdoors. It is to bury a part of the basketball hoop in the ground to ...
Nu Masker Kesan Heureut KN95 Diperyogikeun Dina Kahirupan Anjeun Sapopoé!

The Effective KN95 Face Masks Are Needed ...

First, you need to “wash your hands at least often” with soap for at least 20 seconds,Second, when you are away from home, you should &...