ladenan urang

24 jam, salawasna dieu pikeun anjeun

  • paméran stand baskét

TENTANG KAMI

SHENZHEN LDK Industrial CO., LTD. diadegkeun di kota geulis, Shenzhen, deukeut HK, sarta diaku di 30.000 méter pasagi pabrik nu lokasina di basisir Laut Bohai. Pabrik didirikan dina 1981 sarta geus husus dina rarancang, R & D, produksi, jualan na jasa pakakas olahraga pikeun 38 years.It mangrupakeun salah sahiji pabrik profésional pangheulana ngalakukeun olahraga industri alat ...

  • 39 taun
    Ti taun 1981
  • 60+ Exporting Nagara
    Leuwih ti 60 Nagara
  • 50.000 méter pasagi
    pabrik wangunan
  • 300.000.000 USD
    Jualan sharing IN 2019

Pameran kami

Hadir paméran leuwih pikeun ngaronjatkeun diri urang sorangan.

News Center

Warta hottest ngeunaan LDK kami!

Football – make youth more energetic

Football – make youth more energetic

Football – make youth more energetic   Summer is upon us,football is the most popular single sport in the world. The influence is not l...
Heavy Duty Magnetic Gym Fitness Equipment Treadmill–Stay healthy and Get in shape

Heavy Duty Magnetic Gym Fitness Equipment...

 Heavy Duty Magnetic Gym Fitness Equipment Treadmill–Stay healthy and Get in shape A healthy body and a perfect figure are inseparable from s...
Inflatable Air Mat—Ensure your training safe and comfortable

Inflatable Air Mat—Ensure your trai...

Inflatable Air Mat—Ensure your training safe and comfortable More and more activities are gradually inseparable from the mat. Generally, ther...
Gymnastics team’s new world champion: World championships mean a new beginning

Gymnastics team’s new world champio...

Gymnastics team’s new world champion: World championships mean a new beginning   “Winning the World Championship means a new beginning,...
How powerful are spinning bikes?  A set of data tells you…

How powerful are spinning bikes? A set o...

How powerful are spinning bikes? A set of data tells you…   The effect brought by 40 minutes of exercise is comparable to the calories consu...