Punësimi

banner-image

Bashkohet familjes

Si një kompani me eksperiencë 35 vjet prodhues, LDK industrial ka një traditë të pasur të trajtuar punonjësit me respekt dhe vlerësim ... si ata janë pjesë e familjes. Nëse ju jeni një profesionist me entuziast me aftësi të forta të zbatueshme për biznesin tonë dhe një dëshirë për të punuar në një mjedis fast-paced, ne duam që të dëgjojmë nga ju.

LDK ofron një pagë shumë konkurrues me një përfitime të shquar, duke përfshirë:

 

● Insurance

● Profit Sharing

● Festat me pagë

● Pushimet me pagë

● Program Fleksibël Vacation

● karrierrën Opportunities

● Company Plan Paga Bonus

hapje aktuale të punës janë të shënuara në menynë në të djathtë. Nëse jeni të interesuar për të aplikuar për një nga këto hapje, vetëm email apo e-mail rinisë tuaj dhe letër të mbuluar:

● Kontabilitet

● Marketing

● Hartimi

● Manufacturing

● Inxhinieri

● Burimet Njerëzore

● Menaxhimi i Projekteve

● Zhvillimi i Produktit

● Sales

Të dhënat e kontaktit:

Shenzhen LDK INDUSTRIAL CO., LTD

Adresa:  403, Building B, Nr.16, Lixin Road, Longgang District, Shenzhen Guangdong, China
Contact: Anna Li
TEL: +86 75589896763
FAX: +86 75532971723
E-mail: anna@ldkchina.com
WhatsAPP: +86-152 1950 4797