вработување

банер слика

Приклучи се на семејството

Како компанија со 35 години искуство на производителот, ЛДК индустриски има богата традиција на лекување на вработените со почит и благодарност ... како тие се дел од семејството. Ако сте еден ентузијаст со силни професионални вештини применливи на нашиот бизнис и желба да работат во брза животната средина, ние сакаме да се слушне од тебе.

ЛДК нуди високо конкурентна плата со извонредна бенефиции, вклучувајќи:

 

● осигурување

● делење на профитот

● празници со плата

● распусти со плата

● флексибилна програма одмор

● напредување во кариерата можности

● компанијата Плата бонус план

Тековни работни места се наоѓаат во менито од десно. Ако сте заинтересирани во аплицирањето за еден од овие отвори, само по пошта или e-mail на вашата биографија и мотивационо писмо:

● Сметководство

● маркетинг

● Изработка

● производство

● инженерство

● човечки ресурси

● Проект за управување со

● развој на производот

● Продај

Контакт информации:

SHENZHEN ЛДК INDUSTRIAL CO., LTD

Адреса:  403, зграда Б, бр.16, Lixin патот, Longgang округ, Шенжен Гуангдонг, Кина
Contact: Anna Li
TEL: +86 75589896763
FAX: +86 75532971723
E-mail: anna@ldkchina.com
WhatsAPP: +86-152 1950 4797