Lajme - Blerja e tribunës së basketbollit të LDK-së apo tribunës tjetër të basketbollit? Nuk është problem!

Blerja e stendës së basketbollit të LDK-së apo tribunës tjetër të basketbollit? Nuk është problem!

Ylli i NBA-së "Big Shark" O'Neill në sezonin fillestar, çereku i parë nuk ka mbaruar, O'Neill shkatërroi rikthimin, tërhoqi koshin, tërhoqi unazën e basketbollit dhe kohëmatësin mbi grupin e basketbollit, O'Neill The feat ndërpreu ndeshjen për 45 minuta.Mund të shihet se fakti i zgjedhjes së një stendë basketbolli nba me cilësi të lartë dhe të qëndrueshme është shumë i rëndësishëm për atletët. Tani do t'ju tregoj përfitimet e zgjedhjes së stendës së basketbollit nba të LDK-së.

4.1

4.2

Siguria

Materiali kryesor është xham i çertifikuar, përdoret çeliku i cilësisë së lartë, me karakteristika sigurie, qëndrueshmëri, anti-acid të lartë, rezistent ndaj lagështirës së lartë. Unaza e basketbollit nuk do të shtrembërohet apo prishet pasi të përballojë përplasjen.Unaza e basketbollit ka karakter të mirë në rezistencën e përkuljes.

Përshtatshmëria

Një tipar i rëndësishëm i këtij sistemi basketbolli është aftësia për të rregulluar lartësinë e buzës me komoditetin e atij që luan. Nëse lojtarët e niveleve dhe lartësive të ndryshme do ta përdorin atë, merrni parasysh blerjen e një sistemi të rregullueshëm.

4.3

Transportueshmëria

Gjëja më e mirë për të pasur këtë unazë është se nuk kërkon të jetë i çimentuar në tokë ose të jetë i lidhur përgjithmonë në ndërtesë.Ky sistem mund të vendoset virtualisht në çdo sipërfaqe dhe mund të shkëputet kurdo që të dëshironi.

Fabrika jonë zotëron përvojën 38-vjeçare të prodhimit në pajisjet sportive dhe fitnesi, produktet e LDK-së aplikohen gjerësisht në të gjithë botën. Stenda e basketbollit e çertifikuar ndërkombëtarisht, standarde nba, madje mund të simbolizojë një frymë sportive.

  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Botuesi:
    Koha e postimit: Tetor-11-2019